Wij kunnen iedereen met een DCB EnergyCard helpen om BTW en accijnzen terug te vorderen en te laten bevoorschotten uit bijna heel Europa. Dat doen wij in samenwerking met onafhankelijke specialisten. De voordelen voor jouw organisatie zijn:

  • Administratieve en boekhoudkundige verlichting. BTW en accijnzen terugvragen is een complex en tijdrovend proces. Onze partners zijn volledig op de hoogte van de procedures en administreren het hele proces nauwgezet. 
  • Verbetering van liquiditeit en solvabiliteitDoor bevoorschotting van de buitenlandse BTW is het geld direct beschikbaar. Bij de factuur van de brandstof ontvang je direct een creditnota met het bedrag van de buitenlandse BTW. 

  • Een verbeterde planning van de cashflow. Je weet precies hoeveel BTW je terugkrijgt en wanneer je het bedrag zult ontvangen.  

 

 

Tol & Boekingsdiensten

DCB houdt uw wagenpark in beweging, van lokale tolnetwerken tot diensten in meerdere landen. Wij werken samen met de wereldleiders in tolbetalingsdiensten voor het beste, uitgebreide netwerk in Europa en daarbuiten te bieden.

Telepass K1 SAT Box voor voertuigen > 3.5 ton GVW.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe k1?

Deze box heeft de meeste landen geactiveerd en werkt al op 4G. Hiermee is de K1 de eerste die klaar is voor de nieuwste eis van de EU dat alle tolboxen. Deze nieuwe generatie vereist ook dat de box vast geïnstalleerd moet worden. Check de video: https://vimeo.com/808050986

Deze handige OBU is nu al geldig voor 14 landen, met voortdurende uitbreiding van de dekking,  inclusief een aantal ferry overtochten en beveiligde truck parkings t.w.:

Wat zijn voordelen van de app?

Gedegradeerde modus: toegang tot het PAN-nummer zonder de werking van het apparaat te verstoren, vooral handig in Frankrijk, Spanje en Portugal.

Configuratie op afstand: werk op een eenvoudige en snelle manier het aantal assen en de gewichtsklasse van het voertuig bij om te voldoen aan de wettelijke vereisten in elk land.

Bekijken van voertuiggegevens: controleer het kenteken, het energielabel, het gewicht zoals aangegeven op het kentekenbewijs en het minimum aantal assen van het voertuig.

Pushmeldingen: hiermee kunt u belangrijke wijzigingen/gebeurtenissen volgen, waardoor elke rit veiliger en comfortabeler wordt.

Documentatie: constante toegang tot instructies die onderweg van pas kunnen komen. De benodigde voertuigverklaring voor de keuringsinstanties van Hongarije, Oostenrijk en Scandinavië zal altijd beschikbaar en bijgewerkt zijn in de app.

Onze specialisten geven je voor iedere situatie een passend advies. Bel voor vragen of een offerte naar 0181-692111.