OPENING NIEUW HYPERMODERN TANKSTATION TUSSEN DE MAINPORTS EN HET EUROPESE ACHTERLAND IN VENLO,
DCB Energy opent station met duurzame mobiliteitsgedachte


SPIJKENISSE, 7 juli 2017 – DCB Energy heeft vandaag bekend gemaakt dat het nieuwe Truck Easy station op bedrijventterrein Trade Poort Noord aan de Erik de Rodeweg 3 Sevenum/Venlo op 17 juli a.s. opent.


Duurzaamheid en mobiliteit
DCB Energy, onderverdeeld in Truck Easy, Tank Easy, DCB Tank en Wash Easy, zet zich al tijden in voor het duurzamer maken van de mobiliteit- en transportsector en steunt diverse initiatieven gericht op duurzame mobiliteit. Ook het nieuwe tankstation is vanuit een duurzame gedachte ontwikkeld en heeft een vernieuwend en onderscheidend ontwerp gekregen.

DCB Energy heeft zich gecommitteerd om voor 2021 op 15 strategische locaties in Nederland tankstations te realiseren, deeluitmakend van de Blue Corridor van Europa. De Truck Easy locaties Harnaschpolder, Venlo en Roosendaal zijn hiervan de eerste.


Nieuwe aanwinst
Het tankstation in Venlo is de nieuwste aanwinst binnen het inmiddels meer dan 250 tanklocaties (in de gehele Benelux en Duitsland) tellende netwerk van DCB Energy. Het station is ideaal gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Trade Port Noord met een directe ontsluiting A73/A67/A74 op de Greenportlane (N295). Het gebied rondom Venlo heeft zich ontwikkeld als een internationale hub, met een hoge concentratie van internationale handelsbedrijven groente- en fruitsector (Fresh Park) en sterke logistieke bedrijven in de sectoren fashion, e-commerce, electronica, medische technologische producten en diensten, en ict.

Snel, makkelijk en voordelig
Het tankstation is ontwikkeld met de filosofie ‘snel, makkelijk en voordelig tanken’ in gedachten. Om die reden is het station onbemand, waardoor de prijzen altijd scherp zijn.
Het Truck Easy-gedeelte van het nieuwe station is voorzien van 6 dubbelzijdige en ruime opstelplaatsen voor elke truck en LZV met Diesel NRG, Adblue, in december a.s. is LNG, CNG en elektra verkrijgbaar. Op termijn waterstof, de voorbereidingen hiervoor zijn reeds gemaakt.

 

Truck Easy Venlo 

De huidige locatie aan de Groot Egtenrayseweg sluit 16 juli a.s..

Vanaf 17 juli kan er getankt worden op Trade Port Noord aan de Erik de Rodeweg 3. Het salesteam is donderdag 20 en vrijdag 21 juli aanwezig. Twee dagen lang staat op locatie het team klaar dat zorgt voor uitleg en hulp bij tanken, ontvangt iedere bezoeker bij een tankbeurt een attentie.